ALLE.BG - БЛОГ

Какво ново в Alle.bg през Ноември 2020г.

2 Декември 2020г.
Какво ново в Alle.bg през Ноември 2020г.
През изминалия месец направихме няколко важни промени и добавихме няколко нови услуги. Нека си ги припомним в тази статия.

Отделихме време за да обновим визията на Alle.bg и на инструментите за управление на вашите сайтове. Малките промени в логото, шрифтовете, цветовете и картинките вярваме, че ще направят работата ви по-приятна на всяко ваше устройство (мобилен телефон, лаптоп и т.н.).

Стартирахме изцяло нова група услуги, която наричаме “Студио”. Вече може да разчитате на нас да изработим новия ви уебсайт или да направим вместо вас подобрения по дизайна, структурата и т.н. Идеята на Alle.bg винаги е била сами да управлявате вашия уебсайт, защото вие познавате най-добре вашата дейност и най-добре можете да я представите. Със студио услугите, ние ще ви помогнем да го направите по-бързо и по-качествено. Запознайте се с тях.

Добавихме студио услугите към партньорската ни програма и удължихме периода, за който вие получивате пасивни приходи от клиент, който сте насочили към Alle.bg. Периодът вече е 3 години. По този начин искаме да ви покажем, че истински ви ценим като партньори и вярваме, че услугите, които предлагаме могат да бъдат полезни на всеки, който иска да създаде своето собствено място в Интернет. Вижте пълните условия.

Тези от вас, които използват собствен домейн и Пакет ПРО вече могат да добавят HTML код без ограничения в своите уебсайтове. Това отваря вратата към много нови възможности и очакваме да видим какви подобрения ще направите. А през следващите дни, ние ще ви дадем една идея свързана с наближаващите празници.

До скоро.

Коментари

tiitibg 3 Декември 2020г.
Благодарим Ви. Вие сте перфектни.
Изпрати