ALLE.BG - БЛОГ

Какво ново в Alle.bg през Януари 2021г.

2 Февруари 2021г.
Какво ново в Alle.bg през Януари 2021г.
Измина един месец от новата година и се надяваме да работите мотивирано по поставените си цели, а защо не и вече да постигате успехи! Ако тези цели са свързани с вашия уебсайт, за нас ще бъде удоволствие да ви помогнем. В следващите редове ще ви покажем какви са успехите, които ние постигнахме през изминалите 31 дни.

Стартирахме ново издание на Предизвикателството на Alle.bg, което този път е отворено за всички и се провежда под формата на обучителен курс. За период от 4 седмици разглеждаме всичко най-важно за създаването на един уебсайт, като вече сме в края на първата седмица и първата тема. Ако все още не сте се включили, но имате желание, влезте в профила си Alle.bg (или се регистрирайте) и се запишете. Веднага ще получите достъп до публикуваните до момента материали.

Добавихме възможност за лесен преглед на вашия уебсайт на малки екрани. С този нов инструмент ще подготвите сайта си по-добре за посетители, които използват мобилни телефони, а те всъщност са мнозинството.

Споделихме с вас начин, с който можете да правите по-добри анализи на посещенията във вашия уебсайт. Той е особено полезен, когато правите различни реклами кампании в едни и същи сайтове (Facebook и Google например).

До скоро.

Коментари

Изпрати