ALLE.BG - БЛОГ

Alle.bg през 2023г.

29 Декември 2023г.
Alle.bg през 2023г.
Обобщаваща статия от Иво Петков (основател на Alle.bg)

Изминалата 2023 година беше изключително успешна за Alle.bg. Добавихме много нови функционалности и ви предоставихме много нови възможности, с които да представите вас и вашата дейност още по-добре. Чувстваме се успешни, когато вие сте успешни и когато все повече от вас ни се доверяват за своето присъствие в Интернет.

Нека си припомним най-интересното около Alle.bg за изминалата година.

Структурните елементи Колони, Плаващо съдържание и Контейнер се сдобиха с нови възможности за подредба на съдържанието, с което се улеснява адаптирането на сайта за различните размери екрани (телефон, таблет, лаптоп и т.н.). Елементът Контейнер вече може да е връзка.

Добавихме възможност за споделени стилове на елементите. Визията по подразбиране на всеки елемент се определя от дизайна, като с индивидуалните или споделените стилове може създавате елементи, които се отличават.

Обновихме колекцията от готови комбинации от елементи.

Променихме ценообразуването на услугите, които предлагаме, като запазихме старите цени и предложихме нови абонаментни планове. С тях е много по-лесно да се ориентирате какво точно получавате. Сайтове с План ПРО и План МАКС вече разполагат с възможност за качване на видео файлове.

Отбелязахме 13 години Alle.bg.

Добавихме нови готови визии за дизайните Уно и Юнивърсъл. В хедъра на Юнивърсъл вече може да добавяте елементи по избор.

Вече може да създавате анимирани ефекти чрез новите опции за анимации и трансформации.

През последния месец добавихме елемента Слайдер, клавишни комбинации, с които да ускорите работата си и много други по-малки подобрения.

Надяваме да сте се възползвали от тях.

Пожелаваме ви приятно посрещане на новата 2024г.
Здраве, щастие и успехи!

Иво Петков
Основател на Alle.bg

Коментари

Bogi19919 29 Декември 2023г.
Честита Нова година!
tiitibg 30 Декември 2023г.
Благодаря Ви! Бъдете здрави ! Успешна и щастлива Нова Година !
silvani75 2 Януари
Успешна 2024 г.
anna65 3 Януари
Честита Нова Година!
Изпрати