Alle.bg / Блог

Какво ново в Alle.bg през Август 2019г.

31 Август 2019г.
Какво ново в Alle.bg през Август 2019г.
В края на най-топлия месец в годината, бихме искали да обобщим най-интересното около Alle.bg през изминалите 31 дни в една статия.

Публикувахме статия, която показва някои от най-полезните функционалности на Google Search Console, които могат да ви помогнат да опознаете по-добре посетителите си и да оптимизирате уебсайта си за повече посещения от търсачката на Google. Това е и мястото, на което можете да получите повече информация за страниците от вашия уебсайт, който се показват при търсене и да научавате за проблеми свързани с тях.

Направихме и няколко малки подобрения по бързодействието на платформата, като най-видимото е при качване на голям брой файлове в елемента "Албум със снимки".

Във форума на Alle.bg през изминалия месец обсъждахме уебсайтовете с безплатни снимки, които можете да използвате при публикуване на статии и ползите от тях. Показахме ви и нашите предложения. Започнахме и тема, в която можете да зададете всички ваши въпроси свързани с домейните. На някои от вас ситуацията около домейните може да се стори трудна или неясна - ще се радваме да помогнем. Ще се радваме да разгледате и останалите теми от форума и да се включите и вие с теми и коментари през новия месец.

Коментари