ALLE.BG - БЛОГ

Какво ново в Alle.bg през Декември 2019г.

2 Януари 2020г.
Какво ново в Alle.bg през Декември 2019г.
В първите дни на новата година (и на новото десетилетие) бихме искали да ви пожелаем здраве и много щастливи моменти! Традиционно ще погледнем и към изминалите 31 дни за да отбележим най-интересно около Alle.bg.

Създаването на уебсайт вече не е никак трудна задача и се оказва, че по-трудната част е да се насочат посетителите към него. Конкуренцията е все по-голяма, а рекламните канали са все повече. Един от най-популярните канали (който също е и безплатен) включва посещенията от търсачките. Най-популярната търсачка Google може да насочи заинтересовани посетители към вашия уебсайт, но за целта трябва да я убедите, че именно вие предлагате най-полезното съдържание. В статията Първи стъпки в оптимизацията за търсачки (SEO) сме посочили най-ефективните неща, които можете да направите.

Добавихме и нова функционалност за тези от вас, които редовно публикуват статии в своя блог. Можете да активирате автоматични връзки към другите статии в блога си и да задържите посетителите си за по-дълго време в уебсайта си. По този начин ще можете да оставите по-силно първо впечатление.

Елементът "Бутон за споделяне" вече не показва брой споделяния. Тази информация вече не се предоставя публично от Facebook и LinkedIn. Има подобрения и в неговото бързодействие.

Елементът Търсачка (той е допълнителна платена услуга) дава възможност на посетителите на уебсайта ви да търсят в неговото съдържание. Подобрението, което направихме през изминалия месец е свързано с актуалността на данните в търсачката. След като направите промяна, тя вече се отразява много по-бързо (до няколко минути).

Благодарим ви, че бяхме заедно през изминалите години. За нас ще бъде чест да продължаваме да ви помагаме да бъдете успешни в Интернет и през новото десетилетие.

Коментари

İbryam Mehmedov İbryamov 2 Януари 2020г.
Честита Новата 2020 година.С пожелание за все така благотворна и успишна работа.
Ilieva 3 Януари 2020г.
Щастлива нова година! Желая здраве и успехи на целия ви екип.
radyraykov@gmail.com 13 Януари 2020г.
Честита Нова 2020 високосна година и ново десетилетие! Или по-точно за много години! Честно казано, нямам много време, за да влизам достатъчно често в сайта. Затова не писах навреме.
Изпрати