ALLE.BG - БЛОГ

Продавайте чрез своя уебсайт

9 Август 2021г.
Продавайте чрез своя уебсайт
С огромно удоволствие искаме да ви представим поредното голямо нововъведение в Alle.bg. Само преди няколко месеца ви дадохме възможност за индивидуални настройки на визията на елементите, добавихме елемент Контейнер и готови комбинации и публикувахме пълно ръководство за създаване на успешен уебсайт.

От днес вече може да дадете възможност на своите посетители да поръчват физически и дигитални продукти (услуги, курсове и т.н.) през вашия сайт. След като натиснат бутона "Купи" и преминат през няколко кратки стъпки (избор на доставка, начин за плащане и т.н.), вие ще получите известие за нова поръчка, която да обработите. Постарали сме сте да ви улесним с обработката и дори сме добавили възможност с един клик да информирате куриерите на Еконт за вашата пратка.

Наричаме тази нова функционалност "Магазин", като подобно на другите ни платени услуги, тя също се предлага на абонаментен принцип. Нейната цена е 9.95лв. на месец, като тя не е включена в Пакет ПРО. Може да я пробвате безплатно за 3 дни.

С Магазина искаме да помогнем на малките бизнеси, хората със собствени професии, създателите и т.н. да достигнат потенциални клиенти. Той не е подходящ за търговци, които имат стотици или хиляди продукти.

В помощния раздел на Alle.bg може да научите повече за Магазина.

На разположение сме, ако искате да обсъдим вашия конкретен случай и да ви помогнем да подготвите вашия сайт за бъдещи продажби и доволни клиенти.

Коментари

tilovak_79 9 Август 2021г.
Колко продукта могат да бъдат добавени?
Alle.bg 10 Август 2021г.
tilovak_79, няма ограничение за броя продукти, но имайте предвид, че за момента не планираме добавяне на импорт/експорт на продукти от други платформи. Ако желаете можем в личен разговор да обсъдим вашия случай.
Пуфомания ЕООД 10 Август 2021г.
Здравейте
Имам 2 сайта при вас.
Има ли възможност към продуктите които са в сайта да се добави количка за пазаруване?
Alle.bg 10 Август 2021г.
Пуфомания ЕООД, може да добавите количка за пазаруване в своя сайт, но в нея ще могат да се добавят само продукти, които са добавени през новата функционалност Магазин. Скоро ще дадем и възможност да добавяте елемент "Бутон Купи", който ще можете да поставите в текущите страници на продуктите си, но все пак те трябва да са описани в Магазина (име, цена, снимка и т.н.).
Bogi19919 22 Август 2021г.
Добра функционалност. За сега не обмислям да продавам в интернет. За в бъдеще ще видим. Предлагам да направите опция, в която услугата "Магазин" е безплатна за сайта, който има средно поне 200 посетителя и могат да се вземат процент от парите, похарчени за стоките в сайта.
Изпрати