ALLE.BG - ПОМОЩНА ИНФОРМАЦИЯ

Често задавани въпроси

Кои браузъри поддържа Alle.bg?
Разработваме Alle.bg за най-популярните браузъри (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Edge) като поддържаме техните най-нови версии.

Мога ли да сменя адреса на уебсайта си?
Адресът на уебсайт в Alle.bg не може да се променя, но можете да свържете своя уебсайт със собствен домейн. Т.е. от example.alle.bg да направите example.com, example.bg и т.н.

Забравих си паролата. Какво да направя?
От бутона "Вход" на началната ни страница https://alle.bg/ можете да достъпите формата за забравена парола. С нейна помощ можете да възстановите достъпа си.

Как да сменя шрифта и цвета на текста?
В Alle.bg съдържанието и неговия изглед да ясно разграничени. Можете да промените изгледа на елементите си от настройките на дизайна.

Как да сменя фона на сайта?
Можете да промените фона, хедъра, футъра и тн. от настройките на дизайна.

Как да се свържа с екипа на Alle.bg?
За момента единственият начин за връзка с екипа на Alle.bg е по имейл (support@alle.bg) или лично съобщение в Alle.bg. И на двете места можете да зададете всички ваши въпроси, а ние ще направим всичко възможно да получите максимално ясни отговори.

Как да изтрия акаунта си?
Моля, прочетете тази статия.

Как така Alle.bg е безплатно?
Желанието ни е направим създаването на уебсайт и неговата безпроблемна работа достъпно за всеки. Показвайки реклами в сайтовете ви и разчитайки на приходи от допълнителни услуги (които можете да активирате по желание) успяваме да покрием разходите си и да развиваме платформата.

Как да продължа работа по уебсайта си?
За да редактирате съдържанието на уебсайта си, трябва да влезете в Alle.bg със свoя имейл и парола. Можете да го направите от бутона "Вход" на началната ни страница https://alle.bg/.

Как мога да платя за активиране на допълнителна услуга?
Приемаме плащания по банков път, ePay/EasyPay, PayPal и SMS. На последната стъпка от създаването на вашата поръчка ще получите нужните ви данни.

Издавате ли фактури?
Разбира се. При създаването на вашата поръчка попълнете нужните ни данни и след като получим плащането ви ще ви изпратим електронна фактура. Ако имате нужда от проформа фактура преди да направите плащане, моля свържете се с нас.

Как да свържа собствен домейн с уебсайта ми?
Моля, разгледайте тази статия.

Може ли уебсайт създаден в Alle.bg да се премести на собствен хостинг?
Не. Инструментите за създаване на уебсайт и хостинга, който предлагаме не могат един без друг.

Как да се регистрирам?
Посетете началната ни страница https://alle.bg/ и натиснете бутона за регистрация.

Как да добавя видео клип в уебсайта си?
В Alle.bg не можете да качите директно видео клип, който сами сте заснели. Преди да го добавите в сайта си трябва да го качите в сайт за видео споделяне. Едни от най-популярните са YouTube, vbox7 и Vimeo. След това използвайки елемента Видео можете да го добавите в сайта си.

Как да разбера колко човека са посетилите сайта ми?
Вашият уебсайт разполага с инструмент, който ще ви покаже тази информация. Допълнителна информация можете да получите от Google Analytics, Google Search Console, Bing Webmaster Tools и Yandex Webmaster. Научете повече за тях в тази статия.

От какво имам нужда за да си направя сам уебсайт?
Имате нужда единствено от достъп до Интернет, съвремен браузър и желание. Регистрирайте се на началната ни страница https://alle.bg/

Кога ще започне да се показва уебсайтът ми в Google?
По наши наблюдения след около 5 дни след създаването му. Научете повече тук.