ALLE.BG - БЛОГ

Какво ново в Alle.bg през Май 2020г.

1 Юни 2020г.
Какво ново в Alle.bg през Май 2020г.
Измина един изцяло пролетен месец и традиционно бихме искали да припомним най-интересното около Alle.bg за изминалите 31 дни.

Добавихме нова функционалност, с която можете да създавате тайни страници (видими само от хора, които знаят техните адреси). Адресът на такава страница е това, което я защитава от неоторизиран достъп и препоръчваме да гледате на него като на парола. В статията можете да видите нашите препоръки. Подобна функционалност има вече и за статиите в блога. Вече можете лесно да споделяте черновата на своя статия с колега и приятел (за коментар и второ мнение), преди да я публикувате и направите видима от всички.

Разгледахме в детайли структурата на един уебсайт. Адресите на страниците, подредбата им в главната навигация и връзките в самото съдържание са изключително важни за доброто преживяване на посетителите. В статията сме публикували конкретни съвети и насоки.

Добавихме и малки подобрения в изгледа на екраните Страници и Статии в блога. Вече много по-лесно можете да вземете адреса на дадена страница/статия от самия списък със страници/статии. Екранът за редакция на статия също е обновен и сега е с много по-изчистен вид, което надяваме се, ще ви помогне да се фокусирате върху самото съдържание.

В последната статия споменаваме и колко е важен анализът. Бихме искали да ви подсетим за инструмента Посетители и да ви насочим към него за да разгледате представянето на вашия уебсайт през изминалия месец. Вижте кои са най-популярните страници в него. Вижте от къде идват посетителите ви (търсачки, социални мрежи, други сайтове). Това може да ви даде идеи за подобрения, които да приложите през новия месец.

Коментари

b.pantaleeva 1 Юни 2020г.
Здравейте! Всички подобрения, които добавяте са много удобни и полезни! Задължително влизам в посетители и проявявам интерес - кои страници са посетени, защото сега по време на дистанционно обучение, качвам доста информация! Благодаря на целия екип, бъдете здрави и все така крачка напред с новости!
Bogi19919 25 Юли 2020г.
Може ли да добавите функция която ми позволява да създадам бутони в моят уебсайт?
Alle.bg 27 Юли 2020г.
@Bogi19919, с елемента Снимка можете да постигнете този ефект. Ако имате нужния опит, можете да използвате и елемента "HTML код".
Изпрати