Alle.bg / Блог

Какво ново в Alle.bg през Октомври 2019г.

31 Октомври 2019г.
Какво ново в Alle.bg през Октомври 2019г.
Отмина още един месец, и с тази статия бихме искали да отбележем най-интересното около Alle.bg за изминалите 31 дни.

Нов дизайн за вашите уебсайтове
Публикувахме нов дизайн, който наричаме Focus (Фокус) и който е предназначен за уебсайтове с малко съдържание. С него можете да изградите атрактивен уебсайт, който има само начална страница, в която е разположена цялата информация, която искате да представите.

Нов елемент
Представянето на съдържанието в страниците на вашия уебсайт вече може да бъде по-ясно с елемента Разделител. Той има три различни визии, които могат да се настроят от настройките на дизайна.

Партньорска програма
Стартирахме партньорска програма, с която можете да печелите допълнителни доходи, промотирайки услугите на Alle.bg. Включването в програмата е безплатно и можете да го направите още сега от своя акаунт в Alle.bg.

Полезна информация за хора, които все още нямат уебсайт
Публикувахме две статии, които запознават бъдещите собственици на уебсайтове за възможностите пред тях. Ще се радваме да споделите Мога ли да си направя сам уебсайт? и Трите основни подхода при изработка на уебсайт с вашите приятели.

SEO подобрения
Ключови думи се генерират автоматично, ако не сте ги попълнили в SEO настройките на страниците и статиите си. Направихме подобрения относно избора им. Препоръчваме да не попълвате нищо в тези полета и да разчитате на автоматично генерираните, ако нямате опит с оптимизацията за търсачки (SEO).

Копие на страница
С няколко клика можете да направите копие на цяла страница и нейното съдържание. Новата възможност е достъпна през списъка със страници във вашия уебсайт.

Заглавие на връзките
При създаването на връзки в елемента Текст, вече можете да указвате и заглавие. Ще видите новото поле под полето за адрес на връзката.

По-бърз уебсайт
Картинките са един от ресурсите, които пречат най-много на бързото зареждане на вашия уебсайт, но все пак те са важни. Добавихме допълнителни оптимизации, които намалят размера им и по този начин на посетителите се налага да чакат по-малко. За да се постигне това, качеството на JPG картинките е намалено минимално, като по наши наблюдения разликата е незабележима.

Информация за посетителите
В информацията за посетителите на вашия уебсайт също има няколко подобрения. Посещения от източници, които имат различни домейни (като google.com и google.bg) са вече обединени в един. По този начин по-лесно ще анализирате посещения от Facebook, Google, abv.bg и т.н. В графиките вече се показва информация за днешния ден. Отстранен е проблем с данните за източник, когато той е друга страница във вашия уебсайт.

Коментари

Гост 31 Октомври 2019г.
И пак нищо за мобилната версия...
Alle.bg 31 Октомври 2019г.
@Гост, какви подобрения бихте искали да направим за мобилната версия?