ALLE.BG - БЛОГ

Нов елемент! Съдържанието на страниците ще бъде по-ясно с елемента Разделител

18 Октомври 2019г.
Нов елемент! Съдържанието на страниците ще бъде по-ясно с елемента Разделител
Вече сте запознати с богатата колекция от елементи, които предлага Alle.bg, с които можете да създадете съдържанието на вашите страници. Елементите Заглавие, Текст, Снимка и Албум със снимки са едни от най-популярните, а елементите Колони и Плаващо съдържание спомагат за по-ясното и атрактивно представяне.

От днес разполагате с елемента Разделител, който допринася за подобряване на логическата структура на страницата, особенно ако в нея има различни групи елементи, които не са свързани помежду си. Един такъв пример са списък с различни продукти или услуги. На много места в помощната информация на Alle.bg също използваме този елемент.

Елементът Разделител има три различни визии (голям, среден и малък), които могат да се настройват от настройките на дизайна.

Ще се радваме, да чуем мнението ви за него и да видим местата, на които сте го използвали. Ще ви очакваме в коментарите под тази статия.

Коментари

Джена 19 Октомври 2019г.
Здравейте!
Използвах този разделител на началната страница на моя сайт, но нещо не ми допада в случая сякаш.
Ефективен ще е, ако на една страница има различни теми или насоки може би...
Приветствам идеята и възможността! Със сигурност ще има Ваши клиенти, на които много ще им допадне и ще ползват многократно. Ако при мен се появи такава необходимост на дадена страница, със сигурност бих го ползвала.
Успех!
radyraykov@gmail.com 15 Ноември 2019г.
Не мисля, че е необходимо да го използвам. Доволен съм от този вид на сайта си. Благодаря Ви все пак!
Изпрати