ALLE.BG - БЛОГ

Какво ново в Alle.bg през Юли 2019г.

31 Юли 2019г.
Какво ново в Alle.bg през Юли 2019г.
Измина още един месец и отново бихме искали да обобщим всичко ново около Alle.bg през изминалите 31 дни в една статия.

Може би най-голямото нововъведение и това, което вярваме, че може да ви донесе най-много ползи е възможността бързо и лесно да анализирате посещенията на своите уебсайтове. По този начин можете да оптимизирате рекламния си бюджет и да насочите усилията си към създаване на съдържание, от което вашите посетители се интересуват най-много.

Само преди няколко дни добавихме 8 нови стила на Universal дизайна. Можете да ги приложите само с няколко клика за вече създени уебсайтове и донастроите използвайки опциите за цветове, шрифтове, фонове и т.н.

Всеки уебсайт в Alle.bg, който използва функционалността за блог разполага и със собствен RSS поток, който се намира на адрес https://adres-na-sajta.alle.bg/rss.xml . През изминалите дни подобрихме представянето на статиите в него, което ще се отрази положително и на показването им в приложенията за RSS новини.

В настройките на дизайна даваме възможност за използване на шрифтове от каталога на Google Fonts. Направихме подобрения при тяхното зареждане, което може да доведе до по-бързо показване на вашите уебсайтове, особенно за посетители с мобилни устройства и бавна Интернет свързаност.

Във форума на Alle.bg през изминалия месец обсъдихме мултиезичните уебсайтове (уебсайтове на няколко езика) и вашите идеи за подобрения. Темите все още са активни и ще се радваме да се включите и вие с коментари.

Коментари

Изпрати