ALLE.BG - БЛОГ

Alle.bg през 2020г.

31 Декември 2020г.
Alle.bg през 2020г.
Каква година само!

Всеки от нас беше предизвикан. Всеки от нас трябваше да намери силата и волята да продължи напред. Всеки от нас трябваше да прояви креативност и да покаже, че може да се адаптира. Искрено се надяваме да сте успели да го направите и започнете новата година с положителна нагласа и по-уверени.

През изминалите месеци бяхме физически дистанцирани, но благодарение на Интернет и технологиите успявяхме да комуникираме и да поддържаме себе си и други активни. Голяма част от бизнесите продължиха да продават онлайн. Много хора откриха нови хобита или се ориентираха към нови професии. Треньори и артисти показаха, че и пред компютъра могат да ни мотивират и забавляват.

В Alle.bg винаги сме вярвали в силата на Интернет. Винаги сме вярвали, че всеки трябва да може лесно да представи себе си и своята дейност и достигне до по-голяма аудитория. А това се оказа още по-важно през 2020г. В следващите редове искаме да обобщим това, което направихме през изминалите 12 месеца, за да ви помогнем да постигнете целите, които сте си поставили със своя уебсайт.

Какво ново в Alle.bg през 2020г.

Създаването на уебсайт в Alle.bg е лесно, но също така е важно регулярно да го обновявате и подобрявате. Публикувахме няколко статии, в които разглеждаме в детайли картинките в дизайна, шрифтовете и структурата на самия уебсайт. Дадохме ви и 10 съвета базирани на 10 годишния ни опит с Alle.bg. Препоръчахме ви и да се фокусирате върху мобилните устройства.

Добавихме нов дизайн, който наричаме Мини и обновихме готовите визии в Юнивърсъл дизайнът.

Добавихме възможност за тайни страници, връзка към определена част на страница и добавяне на HTML код без ограничения.

Обявихме Студио услугите си, с които можем да ви помогнем с изработката на вашите уебсайтове.

Обновихме визията на Alle.bg и инструментите за управление на вашите уебсайтове.

Направихме партньорската ни програма още по-атрактивна и вярваме, че по този начин ще ви покажем още по-ясно колко важни сте за нас като партньори.

Отразнувахме 10-и рожден ден!

И много, много други, които можете да видите в предишните статии.

В този последен ден на 2020г. сме горди от постигнатото и мотивирани да направим следващата година още по-добра. Пожелаваме ви една много по-щастлива и по-успешна 2021г.

Коментари

avdoichev 31 Декември 2020г.
Честито! Успехи през 2021г. !
Ibrahim 31 Декември 2020г.
Честита, успешна да ви е новата 2021 година!
на Alle.bg.
radyraykov@gmail.com 1 Януари 2021г.
Честита нова 2021 година и честито ново десетилетие!
ИВАН ВЪРБАНОВ 1 Януари 2021г.
Уважаеми колеги,
Благодарим Ви за вашата отдаденост, грижата към всички нас - потребителите на услугите и за Вашето домакинство в интернет - пространството! Впечатляващи са Вашият устрем в развитието, волята Ви да удовлетворявате очакванията и очакванията на Вашите клиенти, да обновявате структурата и инфрасткруктурата на платформата! Благодарим Ви! Заедно продължаваме напред! Здраве, благоденствие, просперитет и успехи!
С уважение,
Иван Върбанов
tiitibg 14 Януари 2021г.
Честита Нова 2021 година. Хиляди благодарности и от мен за всичко, което правите за нас ! Нека да има преди всичко здраве за всички и да си пожелаем още по-големи успехи заедно напред през новата 2021 година !
Изпрати