ALLE.BG - БЛОГ

Alle.bg през 2021г.

31 Декември 2021г.
Alle.bg през 2021г.
Обобщаваща статия от Иво Петков (основател на Alle.bg)

Последен ден, а сякаш вчера започна годината.

Сигурен съм, че всеки от нас е усетил изминалата година по различен начин. За някои, тя е минала бързо, за други по-бавно. Някои са успели да постигнат целите си, а на други нещо малко не е достигнало. За някои е била най-хубавата година до момента. Най-радостното за мен е, че всички ние продължихме да вървим напред.

През тази година Alle.bg също продължи със своето развитие. Нека си припомним най-интересното през изминалите 365 дни.

Какво ново в Alle.bg през 2021г.

От няколко години се вижда как повечето потребители в Интернет използват предимно мобилни устройства. Това е причината неведнъж да сме обръщали вниманието ви към изгледа на вашия сайт на малки екрани. Добавихме инструмент, с който лесно може да видите как изглежда вашия уебсайт на различни устройства. Така ще можете да направите нужните корекции своевременно.

Показахме ви как по-добре да анализирате посещенията си.

Добавихме възможност за указване на изображения за социалните мрежи (на страниците и статиите в блога)

Основните елементи (Заглавие, Текст, Връзка, Снимка) вече разполагат с индивидуални настройки на дизайна. В комбинация с новия елемент Контейнер, новите настройки на елементите Колони и Плаващо съдържание и възможността да поставяте структурни елементи в други структурни елементи, вече можете да постигнете по-атрактивно представяне на вашето съдържание. Дори подготвихме галерия с готови комбинации, които може да добавите с няколко клика. Научете повече за тях.

На ваше разположение е и нов дизайн, който наричаме Уно. Той е подходящ за лични сайтове, за малки фирмени сайтове и онлайн магазини.

Публикувахме пълно ръководство за създаване уебсайт. Горещо го препоръчваме, ако нямате опит в създаването на уебсайтове и искате да научите основните термини, принципи и добри практики.

Добавихме и възможност за създаване на онлайн магазини. Новата ни платена услуга (на абонаментен принцип) се нарича "Магазин" и предлага интеграции със Спиди и Еконт, поддържа промо кодове, автоматични съобщения до клиентите и много други. Научете повече за нея, ако искате да продавате продуктите или услугите си онлайн (чрез собствен уебсайт).

Отпразнувахме 11 години Alle.bg.

Изключително горд съм, че за поредна година успяваме да ви помагаме да постигате целите си в Интернет. Това ще бъде фокусът ни и през новата 2022г.

Пожелаваме ви много щастливи моменти, здраве и успехи!

Иво Петков
Основател на Alle.bg

Коментари

tiitibg 1 Януари 2022г.
Честита Нова година 2022. Бъдете здрави и щастливи! Нашите успехи са благодарение на Вашите грижи за нас ! Благодаря Ви!
Bogi19919 2 Януари 2022г.
Честита Нова година. За много години!
voltarenf 3 Януари 2022г.
Честита Нова година. За много години!
.. 7 Януари 2022г.
Честита Нова година
Изпрати